PuppyWijs


Een boek voor iedereen die nadenkt over het aanschaffen van een pup of in het bezit is van een pup. Het kan daarnaast ook interessant zijn voor mensen die een hond hebben die de puppyleeftijd al gepasseerd is en benieuwd zijn naar de nieuwste inzichten over het opvoeden en begeleiden van honden.


Waar gaat het boek over?

Alles wat je nodig hebt om wel overwogen keuzes te maken om jouw pup te begeleiden naar een stabiele hond, waarin de natuurlijke behoeften van je pup centraal staan.

Het boek gaat o.a. over:

* De voorbereiding (ras, fokker, wat aan te schaffen)

* Begrijpen van gedrag (visie op hondengedrag, lichaamstaal,

stress, veiligheid, hoe leren honden)

* Praktische tips (de start, slapen, zindelijkheid, alleen zijn,

socialisatie, gezondheid, activiteiten, hondenschool)


Het boek kost 17,95 exclusief verzendkosten van €3,95. Eventueel is het boek ook op te halen in Peize of Rolde.


Je kunt het boek bestellen door hieronder je gegevens achter te laten, we sturen je dan een factuur. Als je het boek wil ophalen, geef dit dan aan in het opmerkingenveld. Hier kun je het ook aangeven als je meerdere exemplaren wilt bestellen.

Bestel hier PuppyWijs!


Vanwege onze vakanties kunnen wij van 27 april tot en met 28 mei geen boeken verzenden. U kunt het boek gerust bestellen als u geen haast hebt. Anders is PuppyWijs gelukkig via meerdere webshops verkrijgbaar.

Bedankt voor je bestelling!

Je ontvangt zo snel mogelijk een factuur. Heb je na een week nog geen reactie ontvangen? Stuur ons dan een mail. Soms komt onze factuur in de spam of komt hij niet goed aan.